Takarmány alapanyagok és adalékanyagok szakmai és kereskedelmi képviselete

Keresés
Kapcsolat
kapcsolat

Rólunk


A Dakovit Kft. nevében tisztelettel köszöntjük partnereinket az állattenyésztőket, az állatorvosokat, a keveréktakarmány- és premixgyártó cégeket!
 
Cégünk 20 éves működése során jó és folyamatosan bővülő együttműködést alakított ki neves külföldi és hazai gyártócégekkel. Beszállítóink között tudhatjuk a teljesség igénye nélkül a Pancosma, Zoetis, Biochem, Witt Agrar, Styromag, Satur Plus, Silva Team cégeket.

Csapatunk az általunk képviselt minőségi és a mindenkori gazdaságossági igényeknek megfelelő közel 70 speciális, takarmányba keverhető készítménynek nem csupán kereskedelmi képviseletét látja el, hanem partnereink igényei szerint szakmai és logisztikai szolgáltatást is biztosítunk.
Szakmai hátterünket több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják, melyet tovább erősít neves hazai egyetemekkel történő együttműködésünk is. 

Cégünk évek óta sikeresen működteti tanúsított HACCP és ISO 9001  minőségirányítási rendszerét.

Termékkínálatunkat kérjük tekintse meg a következő oldalakon.  
 
    
    
 
  
 
Amennyiben bővebb információra lenne szüksége szakmai csapatunk várja jelentkezését elérhetőségeinken, illetve a következő címen: info@dakovit.hu